Kontakta mig

Nyproduktion Tullinge

Nyproduktion i Tullinge

I Rikstens friluftsstad växer småstadskänslan fram, mitt i naturen. Här finns en blandning av nybyggda bostäder där du kan hitta just ditt drömboende.

Läs mer om Rikstens friluftsstad...

Lediga lokaler i Rikstens Friluftsstad

Lokaler

Rikstens friluftsstad växer och kommer att fortsätta att göra det som en del av det expansiva Södertörn. Det finns stora möjligheter för företagare som vill etablera sig här.

Läs mer om några av våra företagare i området...

Ja, tack! Kontakta mig!

Kontakta mig angående:

Flygvy Rikstens friluftsstad

Nytt ramavtal ger ökat antal bostäder i Rikstens friluftsstad


Ett nytt ramavtal har tecknats mellan Botkyrka kommun och Riksten friluftsstad AB, RFAB. Det nya avtalet innebär att exploateringsgraden i Rikstens friluftsstad ska öka med cirka 1000 bostäder - från ungefär 2 500 till 3 500 bostäder.

En förändring i det nya ramavtalet är att principerna för bebyggelsens utformning och gestaltning ska preciseras i kommande exploateringsavtal. En annan förändring är att parterna gemensamt ska verka för att exploatörerna ska erbjuda kommunen möjlighet att hyra eller förvärva lägenheter med bostadsrätt, för tillfälligt boende och/eller omsorgsboende, till marknadsmässiga villkor.

Arbetet med detaljplanen för etapp 4 pågår också för fullt och ska enligt preliminär tidplan antas under våren 2018. Etapp 4 planerar för cirka 350 nya bostäder vid Hanvedens allé mot Pålamalmsvägen med blandad bebyggelse och en förskola med sex avdelningar.

Kontakt

Riksten Friluftsstad AB

Kanslivägen 29
146 37 Tullinge

Telefon: 08-449 95 30

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Riksten Friluftsstad AB är ett helägt dotterbolag till Peab Fastighetsutveckling Sverige AB.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev