Kontakta mig

Ja tack! Kontakta mig!

 

 

Villor från Götenehus

 

 

Villor från Myresjöhus

Här finner du nybyggda och fräscha bostäder, i varierade boendeformer, nära Stockholm. Tack vare flera byggherrar och arkitekter med mycket kunskap och lång erfarenhet tillkommer en naturlig variation som lägger grunden för en mångfald vad gäller just bostäder och de människor som väljer att bosätta sig i området. Här planeras för cirka 2500 bostäder och tusen arbetsplatser. Det kommer att byggas fler villor, radhus, bostadsrätter och hyreslägenheter. I takt med att området byggs ut kommer lokaler för kontor, utbildning och service också att byggas ut.

Villa i Stockholm, i Tullinge!

För dig som är ute efter ett boende i villa nära Stockholm finns nu ett utmärkt alternativ i Rikstens friluftsstad. Här kan du välja din drömbostadi, flera olika byggherrar ger större variation av villor i området vilket gör det än mer intressant för dig som spekulant.  

Höga krav på miljövänligt byggande

I Rikstens friluftsstad verkar vi för att bygga på ett miljövänligt sätt. Det slutliga ansvaret ligger på våra byggherrar i området men vi verkar med en långsiktig anda att bygga miljömedvetet och uthålligt. Det finns många tips att ta till för den som verkligen vill spara energi när man bygger hus.

Fönster: Visste du att så mycket som trettiofem procent av värmen tappar man genom fönster. Källa: www.viivilla.se

Husgrunden: Visste du exempelvis att med hjälp bra grundteknologi såsom exempelvis en köldbryggebrytare så kan man spara väldigt mycket energi. Källa: www.husgrunder.com

Ventilation och återvinning av värme: Installerar du ventilation med värmeåtervinning kan du spara drygt 30% av dina uppvärmningskostnader. Det förutsätter att du installerar ett aggregat med 80 % verkningsgrad – vilket är standard på marknaden idag. Källa: www.svenskventilation.se

 

Bostadsrätt i Tullinge i Botkyrka Kommun

Med fler byggherrar och arkitekter kan Rikstens friluftsstad stoltsera med en naturlig variation när det kommer till bostadsrätter. I Rikstens friluftsstad så byggs det inte bara villor. Du som vill bo naturnära men ändå ha en bostadsrätt kan välja bland våra olika bostadsrätter som byggs i området. 

 

Radhus i Stockholm, Tullinge i Botkyrka Kommun

I Rikstens friluftsstad byggs det mycket prisvärda radhus i en fantastisk omgivning.

 

Hyr lägenhet i Tullinge via Botkyrkabyggen

Vi förmedlar inte lägenheter via Riksten Friluftsstad AB. För att ställa dig i kö gällande hyresrätter i området MÅSTE du anmäla dig till Botkyrkabyggens hemsida via länken nedan. 

Botkyrkabyggen AB
Tel vxl: 08-530 693 00
Hemsida: www.botkyrkabyggen.se

Uppdaterades 2016-03-10

Kontakt

Riksten Friluftsstad AB

Kanslivägen 29
146 37 Tullinge

Telefon: 08-449 95 30

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Riksten Friluftsstad AB är ett helägt dotterbolag till Peab Sverige AB. 

 Cookiepolicy         Personuppgiftshantering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ange namn

Ange korrekt e-postadress

Invalid Input