Kontakta mig

EBBA Dansklubb i Rikstens friluftsstad

 

01 logotyp ebbaEBBA är en dansklubb för alla från nybörjare till tävlingsdansare. De erbjuder kurser i alla nivåer i bl a Bugg, Boogie Woogie, Fox och Lindy hop. De har kurser för såväl vuxna som barn och ungdomar.

Ebba Dansklubb kör 4 kursomgångar med veckokurser varje år, två på våren och två på hösten. Två dansgolv kör de kurser på, ett på 160 kvm och ett på 460 kvm! Utöver det erbjuder de helgkurser med olika teman. Inför varje ny kursomgång har de ett öppet hus/prova på aktivitet.

Dans varje torsdag/socialdans

Det arrangeras även socialdans för medlemmar till inspelad musik varje torsdag under kursomgångarna. Då är även kafeterian öppen där fika, fikabröd och dricka finns att köpa till bra pris. Majoriteten av klubbens medlemmar är inriktade på socialdans vilket också är det största utbudet av kurser, aktiviteter och träningstillfällen. Den sociala delen är viktig och varje år har klubben ett antal arrangemang av social karaktär, med populära vårfesten och julfesten i topp.

Danskvällar

Några gånger per termin arrangeras dans till levande musik där några av Sveriges ledande dansband kommer och spelar och väldigt många dansare kommer till Tullinge från norr och söder. Danskvällarna är öppna för alla.

Barnversamhet

Klubben har barn & ungdomsverksamhet 1-2 dagar i veckan. Inriktningen är både för socialdans och tävling.

Tävlingsverksamhet

Klubben har också en tävlingsverksamhet där man ser ett ökande intresse under det senaste året. Historiskt är EBBA dansklubb en mycket framgångsrik tävlingsklubb med bl.a. tio guld i lag SM. Klubbens ambition är att i framtiden ha den bredden som krävs och kunna konkurrera på den nivån igen ”EBBA - en dansklubb på väg mot 2020-tal”

Öppettider:

Ebba Dansklubb har öppet tider enligt kursschema, se ebba.se för mer information. Dessa är tider för kurser inkl. fria träningar. Klubben har inget kansli eller liknande utan lokalen är öppen när det är verksamhet. Socialdansen varje torsdag är ett ypperligt tillfälle att komma och dansa, fika och bekanta sig med klubben.

Uppdaterad 2017-08-25

EBBA Dansklubb

Kanslivägen 12, övervåning
146 37 Tullinge

Webb: www.ebba.se

FB: facebook.com/ebba.dansklubb 

Kontakt

Riksten Friluftsstad AB

Kanslivägen 29
146 37 Tullinge

Telefon: 08-449 95 30

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Riksten Friluftsstad AB är ett helägt dotterbolag till Peab Sverige AB. 

 Cookiepolicy         Personuppgiftshantering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ange namn

Ange korrekt e-postadress

Invalid Input